6.01.2010 г., 21:36 ч.

*** 

  Поезия » Бели стихове
417 0 2

 

 

Тъй хладно и зелено е,

тъй близко по душа

да падам нощем в ниското

на твойте небеса.

Тъй морно и усойно е,

тъй истинско в леса

да пия нощем в бистрея

на твоята роса.

Красива и зелена си,

обичана жена!

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??