5 jun 2007, 1:05

* * * 

  Poesía
496 0 2
Толкова дълго те чаках...
Толкова дълго мечтаех,
моя искрена, нежна любов...
Че сега, когато те имам,
не вярвам, че ти си това...
Страхувам се да те докосна.
Страхувам се да протегна ръка -
да не би да изчезнеш в мрака
и пак да остана сама!

© Вяра Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??