5.06.2007 г., 1:05 ч.

* * * 

  Поезия
498 0 2
Толкова дълго те чаках...
Толкова дълго мечтаех,
моя искрена, нежна любов...
Че сега, когато те имам,
не вярвам, че ти си това...
Страхувам се да те докосна.
Страхувам се да протегна ръка -
да не би да изчезнеш в мрака
и пак да остана сама!

© Вяра Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??