14 oct 2022, 6:53

*** 

  Poesía » Canción de autor
263 1 0

Тези дни едно безвремие е! 

Нито ярко слънчево, 

          нито сиво облачно е! 

И усещам се и аз, как се движа, 

          ни напред, ни назад! 

Време есенно - време за равносметка! 

© Румяна Щерева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??