Oct 14, 2022, 6:53 AM

*** 

  Poetry » Authors song
261 1 0

Тези дни едно безвремие е! 

Нито ярко слънчево, 

          нито сиво облачно е! 

И усещам се и аз, как се движа, 

          ни напред, ни назад! 

Време есенно - време за равносметка! 

© Румяна Щерева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??