4 ene 2008, 20:37

* * * 

  Poesía
830 0 2

Накрая на улицата,

скрит във мъглата,

мръсен сред белотата,

виждам същия - истинския...

Кървящ след лъжите,

мълвящ слепотата,

тичащ към свободата,

но живеещ в миналото...

© Ел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??