4 янв. 2008 г., 20:37

* * * 

  Поэзия
831 0 2

Накрая на улицата,

скрит във мъглата,

мръсен сред белотата,

виждам същия - истинския...

Кървящ след лъжите,

мълвящ слепотата,

тичащ към свободата,

но живеещ в миналото...

© Ел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??