21 nov 2015, 0:19

*** 

  Poesía
355 0 1

любовта ти е бряг

щипе

където лепнат песъчинките

 

*

Лятото тръгва

гримът му оставя

есенни петна

 

*

Пясък

в солницата на времето

Не го хвърляй през рамо

 

*

Любов

Пластмасова валентинка

Разделена е на две.

 

*

Небето си слага

хартиени звезди

Коледа е

 

*

Вали, тихо.

има стъклени отпечатъци

в локвите 

© Ирена Радева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??