любовта ти е бряг
щипе
където лепнат песъчинките
*
Лятото тръгва
гримът му оставя
есенни петна
*
Пясък
в солницата на времето
Не го хвърляй през рамо
*
Любов
Пластмасова валентинка
Разделена е на две.
*
Небето си слага
хартиени звезди
Коледа е
*
Вали, тихо.
има стъклени отпечатъци
в локвите
© Ирена Радева All rights reserved.