9 nov 2012, 14:10

* * * 

  Poesía
405 0 0

Господи, колко дълго ще те нося в себе си.

Докато те открия в пътечката на друга длан.

Колко дълго ще те имам,

докато спра пред чужда врата.

Ще тръгна боса по стълбата на вятъра,

за да се скрия от зеленото и кафявото на очите ти.


Господи, колко малко те имах...

© Мая Тинчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??