9.11.2012 г., 14:10 ч.

* * * 

  Поезия
406 0 0

Господи, колко дълго ще те нося в себе си.

Докато те открия в пътечката на друга длан.

Колко дълго ще те имам,

докато спра пред чужда врата.

Ще тръгна боса по стълбата на вятъра,

за да се скрия от зеленото и кафявото на очите ти.


Господи, колко малко те имах...

© Мая Тинчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??