6 jun 2009, 16:08

* * * 

  Poesía
439 1 3

За моето любимо място във света...

 

 

 

Така ми се иска

да си открадна още моменти от там!

Така ми се иска,

но дали ще замина, не знам!

Дълбоко в душата си вярвам,

че ще го сторя!

Откраднати мигове,

тук нямам много!

А и не искам,

а искам частица от там!

© Валя Велкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??