За моето любимо място във света...
Така ми се иска
да си открадна още моменти от там!
Така ми се иска,
но дали ще замина, не знам!
Дълбоко в душата си вярвам,
че ще го сторя!
Откраднати мигове,
тук нямам много!
А и не искам,
а искам частица от там!
© Валя Велкова All rights reserved.