21 dic 2010, 14:01

* * * 

  Poesía » De amor
374 0 0
Когато те няма, аз плача,
приспива ме мойта тъга.
В съня безутешен аз влача 
спомен за теб от деня.

Когато те няма, аз страдам,
и солта не соли, а горчи.
Бездихан, под удари падам 
и капе тъга от мойте очи.

Когато те няма, аз тлея,
жарта стопява се в страх.
Сърце ми не дава да пея,
и чуствам се толкова плах.

Когато те няма, копнея,
да докосна погледа мил.
Цвят и целувка да слея,
гнездo със тебе аз свил.

© Йордан Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??