21.12.2010 г., 14:01 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
381 0 0
Когато те няма, аз плача,
приспива ме мойта тъга.
В съня безутешен аз влача 
спомен за теб от деня.

Когато те няма, аз страдам,
и солта не соли, а горчи.
Бездихан, под удари падам 
и капе тъга от мойте очи.

Когато те няма, аз тлея,
жарта стопява се в страх.
Сърце ми не дава да пея,
и чуствам се толкова плах.

Когато те няма, копнея,
да докосна погледа мил.
Цвят и целувка да слея,
гнездo със тебе аз свил.

© Йордан Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??