13 ago 2008, 0:37

4:03 

  Poesía
605 0 3
Чувство късно през нощта
не иска, не ме оставя да заспя.
Остави ме вече, уморен съм,
знам, че пак ще те видя в моя сън.
Мисля на изгасена лампа, мрачно е,
да забравя теб и това, което познавах - не!

Сутрин слънцето с усмивка буди:
"Хайде, човече, чака те хубав ден!"
Усмивка по лицето грее,
сърце да чувства не умее,
претовари се то през дните,
целувките ти бяха от най-добрите.

Красив е и този залез, чудесно!
Да те имам не ще бъде лесно,
спомените блажени в мен върлуват,
очите неспирно в слънцето бесуват,
търсят те в миналото идеално,
виждат само бъдещето брутално.

 

                 4:03  АМ,   Август 12,  2008

© Никой Някой Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хубаво е,поздрави!!!
  • Ей,Марина,това е просто поезия,главата ми ако е била долу в миналото,то повече няма да го допусна,човек с амбиции съм,стараещ се да подбира най-доброто като избор в този живот.Поздрави
  • И в бъдещето има светлина, просто си изминал малко път след раздялата ви - горе главата!
Propuestas
: ??:??