20 ene 2011, 19:18

* * * 

  Poesía
305 0 0

Има

Има същества

Родени в слънчеви пътеки

Ходят винаги натам

Където слънце свети

И стават те  свидетели преки

На неговия път

 

Радват се

На изгреви и залези

По детски

 

Когато срещнеш ги

Закъсал е самолет

В пустинята – те

Стоплят ти сърцето

Взимаш ги във шепи

И разговаряш с

Малък принц

 

Благодарна съм

Задето закъсах

Развали се самолетът

В млечен път

Изпълнен с мънички

Звезди  - планети

Запознах с с толкоз

Принцове принцеси

 

Попаднала съм май

На прием във дворец

 

Трябват ми на заем

Да взема шепи

Да доближа всекиго от тях

До мен

© Благодат Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??