Има
Има същества
Родени в слънчеви пътеки
Ходят винаги натам
Където слънце свети
И стават те свидетели преки
На неговия път
Радват се
На изгреви и залези
По детски
Когато срещнеш ги
Закъсал е самолет
В пустинята – те
Стоплят ти сърцето
Взимаш ги във шепи
И разговаряш с
Малък принц
Благодарна съм
Задето закъсах
Развали се самолетът
В млечен път
Изпълнен с мънички
Звезди - планети
Запознах с с толкоз
Принцове принцеси
Попаднала съм май
На прием във дворец
Трябват ми на заем
Да взема шепи
Да доближа всекиго от тях
До мен
© Благодат Все права защищены