12 abr 2018, 1:01

*** 

  Poesía » De amor
433 6 15

Дели ни само

нашето мълчание.

И разстояние... една луна.

Дали ще мога

да те докосна някога,

забулен в плащ от сива самота?

Дали наистина

ще се повтори чудото –

да се взривим до лудост

в тази тишина?...

Дели ни само

ехото на вятъра,

попило в себе си

нощта...

© Дочка Г Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??