12.04.2018 г., 1:01 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
434 6 15

Дели ни само

нашето мълчание.

И разстояние... една луна.

Дали ще мога

да те докосна някога,

забулен в плащ от сива самота?

Дали наистина

ще се повтори чудото –

да се взривим до лудост

в тази тишина?...

Дели ни само

ехото на вятъра,

попило в себе си

нощта...

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??