5 feb 2011, 15:18

*|*|* 

  Poesía » Otra
579 0 4

Тази вечер бях аз.

И бях зима.

От косите ми

вееше студ.

Даже свещите

вече изстинаха.

Ти не стой,

а отлитай на юг.

© Истинска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??