15 oct 2008, 20:05

* * * 

  Poesía
411 0 0
 

Сенки в нощта -

празни бели листа

с мене си говорят,

а може би вече спорят!

Не знам?!

Как да живея вече там?

В това хранилище

на чувства стари,

спомени изгарящи

и мисли зли...

В това хранилище

с врата -

бяла за идващите

отвън непознати

и черна за настанилите се

вече вътре пушачи!

© ВБТ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??