47
Животът е гаден.
Ако не твоят,
то на другите.
Живота отравят хората,
с алчност
и с други
пословични,
убиващи красотата
лошости.
А политиката,
моля ви,
без коментар.
Подиграват се бодро с нас,
от стара трамвайна мотриса,
мазнолики хорища,
от смеха ви, втриса ме!
Слезте,
по-добре сами да се возим,
оставете сърцата,
мечтите,
слоганът ви е:
«Срама нямаме»!
Но дума давам ви,
има трамвай желание,
и това желание
ще е за възмездие.
Остарявате,
ще се смее последен
пътникът,
ватмане!
18 ноември 08
софия
© Братан Todos los derechos reservados