19.11.2008 г., 11:47 ч.

47 

  Поезия » Гражданска
554 0 1
 

47

 

Животът е гаден.

Ако не твоят,

то на другите.

Живота отравят хората,

с алчност

и с други

пословични,

убиващи красотата

лошости.

А политиката,

моля ви,

без коментар.

Подиграват се бодро с нас,

от стара трамвайна мотриса,

мазнолики хорища,

от смеха ви, втриса ме!

Слезте,

по-добре сами да се возим,

оставете сърцата,

 мечтите,

слоганът ви е:

«Срама нямаме»!

Но дума давам ви,

има трамвай желание,

и това желание

ще е за възмездие.

Остарявате,

ще се смее последен

пътникът,

ватмане!

 

18 ноември 08

 софия

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??