30 ene 2010, 14:51

* * * 

  Poesía
618 0 0

Снежинките играят своя нежен танц,

рисуват...

нежната си песен изиграват...

И милвам ги с ръце, а те изчезват бавно.

Душата ми се свива, а снежинките тъжат.

Разбивам бурния и нежен танц... Със огнена ръка погубвам всичко.

 


© Петя Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??