30 янв. 2010 г., 14:51

* * * 

  Поэзия
617 0 0

Снежинките играят своя нежен танц,

рисуват...

нежната си песен изиграват...

И милвам ги с ръце, а те изчезват бавно.

Душата ми се свива, а снежинките тъжат.

Разбивам бурния и нежен танц... Със огнена ръка погубвам всичко.

 


© Петя Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??