31 ene 2010, 11:22

* * * 

  Poesía
838 0 0

Сега далеч съм от дома,

не липсва родната земя,

загубих вечната борба,

щом и животът ме отвя.

От мъка пия до зори,

останах даже без пари.
Жената нека изгори,

с приятел ми изневери.


Аз зная - ще си отмъстя,

но в кръчмата съм пак, сега,

любов със чашата деля,

че пò е вярна от жена!...

© Неличка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??