Потопи се в утрото на новия ден.
Не ти трябва нищо и никой –
пожелай си да бъдеш свободен.
Не търси смисъл, не търси градския шум –
избягай далече, пожелай си нещо наум.
Усмихни се широко. Дори да си сам,
вдигни ръце високо и отиди там,
на мястото,
за което отдавна копнееш,
може и да не си слънце,
но можеш да грееш.
Стига да искаш, можеш да си велик,
само да затвориш очи и ще полетиш.
Всичко е в ума ти.
Ти си това, за което мечтаеш!
Ти си неповторим, дори да не знаеш!
© Луиза Todos los derechos reservados