7 сент. 2010 г., 20:59

* * * 

  Поэзия » Другая
378 0 0

Потопи се в утрото на новия ден.

Не ти трябва нищо и никой –

пожелай си да бъдеш свободен.

Не търси смисъл, не търси градския шум –

избягай далече, пожелай си нещо наум.

Усмихни се широко. Дори да си сам,

вдигни ръце високо и отиди там,

на мястото,

за което отдавна копнееш,

може и да не си слънце,

но можеш да грееш.

Стига да искаш, можеш да си велик,

само да затвориш очи и ще полетиш.

Всичко е в ума ти.

Ти си това, за което мечтаеш!

Ти си неповторим, дори да не знаеш!

© Луиза Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??