22 feb 2009, 14:30

:( 

  Poesía
425 0 3

Преднамерено добро

за изгода - пак е зло.

Хубавото намерение

е наивно и само.

Разумът казва едно,

а сърцето иска друго,

битката е изтощителна,

изходът - петно.

 

 

Къде отиде неподправено

желанието за добрина,

сега студува изоставено,

във ъгъла, до глупостта.

 

 

21.02.2009г.

 

© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??