12 jun 2021, 6:15

*** 

  Poesía » De amor
298 0 0

 

 

Свидетели звездите бяха

на кражбата ми, станала тогава,

но някой чул ли е до днес,

че мойта тайна те са споделили?

 

Мълчаха си и си мълчат звездите...
 

На глас висок аз сам признавам,

че твоето сърце откраднах...
В крадец превърнах се! Не съжалявам –

така красив, така щастлив бе онзи миг...

 

Намигат закачливо днес звездите...

 

 

Живодар Душков

© Живодар Душков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??