3 ago 2008, 20:07

* * * 

  Poesía
736 0 5

НА СЕБЕ СИ...


В тьмното стоиш сама

и мислиш си за миналото старо,

 и нямаш вьв очите бляськ,

защото всичко в теб е вече избледняло...

 

Иска ти се времето назад да вьрнеш,

хиляди неща да промениш,

но кьсно е назад да се врьщаш...

Сега е времето бьдещето си да градиш...

 

Иска ти се да си старото момиче

 с дьлгите руси коси,

с бляськ в очите

и детски мечти...

 

Ала, за жалост, мечтите ги няма,

сега си сама с болка  в  душата,

детското отдавна изчезна

както дима от поредната ти цигара...

 

В огледалото вече нищо не виждаш,

образа е вечно размазан...

сьлзите ти само отражение дават –

топлата болка сред студенината...

 

А ти, скьпа, малко по–малко изчезваш,

както по бузите изчезват сьлзите...

А душата ти самичка вьв мрака остана...

                                                    
                                                                                                                22.05.2008

© Диди Хаджихристева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Добре дошла и от мен...
  • Тъжно докосваш!!!Но нали затова е откровение!!!
    Поздрав!!!
  • Всичко хубаво! Само не можах да разбера що трябваше това да е стихотворение, че нещо не се сещам.
    Ни римата е като рима, нито пък с някакъв ритъм блести, нито пък с нещо е по-оригинално...
  • по-добре не се обръщай назад,а гледай винаги напред!!!браво харесва ми!!!
  • Красиво! Поздрави...
Propuestas
: ??:??