1 may 2015, 9:03

  Poesía » Otra
441 0 2

Представям си треви

полюшвани от вятъра,

зелени и безкрайни

до хоризонта, където

в прозрачното синьо

на слънцето дъхът,

трепти примамно.

Кафява река

преминава –

стадо бизони.

Тропотът на коня

под мен и някакво

безвремие.

Вечните ловни полета.

© Камен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??