Представям си треви
полюшвани от вятъра,
зелени и безкрайни
до хоризонта, където
в прозрачното синьо
на слънцето дъхът,
трепти примамно.
Кафява река
преминава –
стадо бизони.
Тропотът на коня
под мен и някакво
безвремие.
Вечните ловни полета.
© Камен All rights reserved.