1.05.2015 г., 9:03 ч.

  Поезия » Друга
443 0 2

Представям си треви

полюшвани от вятъра,

зелени и безкрайни

до хоризонта, където

в прозрачното синьо

на слънцето дъхът,

трепти примамно.

Кафява река

преминава –

стадо бизони.

Тропотът на коня

под мен и някакво

безвремие.

Вечните ловни полета.

© Камен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??