5 ago 2008, 7:18

50 (2) 

  Poesía » De amor
602 0 2
Отворих си аз очите в ден един,
видях момиче в образ мой любим,
тръгнах търсейки дири нейни,
преминаха нощи тъй копнежни,
тук и там, къде отиде тя,
бе поела в мен контрол любовта.

Сърце не давах даром,
те не заслужават мен,
аз търся само нея всеки ден,
не виждам косата й мека,
не докосвам нейната ръка,
къде отиде тя,
къде е момичето с име "Красота"?

Забравих с годините едва,
че обичах тази непозната жена,
знам сега някъде там е тя,
чака с молещо сърце за любовта,
с мъже около нея много
тя рони сълзите си сама.

Минало! - минало, заминало,
на времето шанс е имало,
пропилян преди години,
двама отделно гори ни,
аз търся теб, ти търсиш мен,
непознат е тоз щастлив ден,
двама заедно - върхът е покорен,
помниш ли мила,
на тази история заедно с чаша вино смеем се,
не сгреших, преди 50 името ти произнесох
и живот 50 без тебе не понесох.

Бих те обичал и след рая, цвете мое.




© Никой Някой Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • След рая,значи че след всичко най-хубаво което си видял и преживял,пак да искаш и желаеш само нея.
    А любовта не е ли красотата в живота ни?
  • А аз бих обичала и в Ада!!!
    Може би си търсил момиче, не с име "Красота", а с име "Любов?!!"
Propuestas
: ??:??