18 ene 2016, 17:38

*** 

  Poesía » Civil
340 1 2

Във странни времена живеем.
Все тичаме към някакви победи.
Не даваме, но гледаме да вземем,
без сметка губим ли или печелим.

 

И някак изхабихме се без време...
Бездушни, грозно озверели.
Да грабим, ала колко ли ще вземем
по пътя, дето всички сме поели?

© Весела Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??