18.01.2016 г., 17:38 ч.

*** 

  Поезия » Гражданска
349 1 2

Във странни времена живеем.
Все тичаме към някакви победи.
Не даваме, но гледаме да вземем,
без сметка губим ли или печелим.

 

И някак изхабихме се без време...
Бездушни, грозно озверели.
Да грабим, ала колко ли ще вземем
по пътя, дето всички сме поели?

© Весела Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??