26 ago 2007, 0:06

??? 

  Poesía
445 0 7
Любов?
Уж съм изпитвала,
но не съм сигурна.

Щастие?
Смяла съм се,
но дали съм била щастлива?

Нежност?
Дали способна съм
аз на това?

Много въпроси
въртят се в моята глава.
И чудя се кога ще ги разбера.

Но въпреки това, не губя
вяра аз в справедливостта.
Ще дойде време, в което
ще ги разоблича.


 

© Пламена Добрева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??