Aug 26, 2007, 12:06 AM

??? 

  Poetry
424 0 7
Любов?
Уж съм изпитвала,
но не съм сигурна.

Щастие?
Смяла съм се,
но дали съм била щастлива?

Нежност?
Дали способна съм
аз на това?

Много въпроси
въртят се в моята глава.
И чудя се кога ще ги разбера.

Но въпреки това, не губя
вяра аз в справедливостта.
Ще дойде време, в което
ще ги разоблича.


 

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??