15 jun 2008, 14:22

* * * 

  Poesía » De amor
673 0 1
Ти защо мълчиш и ме гледаш така.
Какво ти направих?
 Тежи ти това, че те обичам.Така ли?
Не по-добре мълчи, аз всичко разбрах.
В очите ти изписано е всичко.
Пише, че любовта ми не те интересува.
Добре аз ще си тръгна, даже вече тръгнах.
Съжалявам, че ти дотежах,
затова аз тръгвам по свои собствен път
и само моля се да имам момче с твоите очи,
ала не с твоето сърце.

© Върбинка Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??