15.06.2008 г., 14:22 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
628 0 1
Ти защо мълчиш и ме гледаш така.
Какво ти направих?
 Тежи ти това, че те обичам.Така ли?
Не по-добре мълчи, аз всичко разбрах.
В очите ти изписано е всичко.
Пише, че любовта ми не те интересува.
Добре аз ще си тръгна, даже вече тръгнах.
Съжалявам, че ти дотежах,
затова аз тръгвам по свои собствен път
и само моля се да имам момче с твоите очи,
ала не с твоето сърце.

© Върбинка Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??