Няма страст, няма любов.
Поредната кавга.
Животът е бойно поле.
Няма тъга.
Покривам самотата
с булото на тишината.
Няма страст,няма любов.
Думи-стрели, ням зов,
угаснали мечти.
Колко пъти търся в твойте очи надежда,
но привидно тя илюзия изглежда.
Един войник във огромната одежда -
без пушка, без ревери
провлачва свойте крака към необятните предели.
Поредната война се води -
без страсти без любови.
За първи път мечтите са сурови,
за последен път войникът спира да се бори!
© Мила Todos los derechos reservados
П.П.И не спирай да се бориш!