1.10.2008 г., 21:17 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
458 1 1

                     Няма страст, няма любов.

                     Поредната кавга.

                     Животът е бойно поле.

                     Няма тъга.

                     Покривам самотата

                     с булото на тишината.

                     Няма страст,няма любов.

                     Думи-стрели, ням зов,

                     угаснали мечти.

                     Колко пъти търся в твойте очи надежда,

                     но привидно тя илюзия изглежда.

                     Един войник във огромната одежда -

                     без пушка, без ревери

                     провлачва свойте крака към необятните предели.

                     Поредната война се води -

                     без страсти без любови.

                     За първи път мечтите са сурови,

                     за последен път войникът спира да се бори!

                

© Мила Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??