28 may 2011, 23:47

* * * 

  Poesía » De amor
413 0 0

В очите ми няма блясък,
    защото не те виждам!
На устните ми няма усмивка,
    защото не те целуват!
Но сърцето ми не е празно,
    защото в него си ти!





Обичам те през ледове и бури,
    обичам те през огън и вода.
Сърцето ми докрай е твое,
    докрай - дори и след смъртта.
Аз вечно вярна ще ти бъда,
    за теб ще дишам аз,
дори на край света да бъдеш,
   за теб ще мисля аз.




Ела открадни ме от мен самата,
   в сърцето си ме скри.
Ела прегърни ме,
    не ме губи,
обичай ме, с мен бъди.

© Марияна Тютюнджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??