Не искам да чувам за тази...
за другата... за следващата.
Не искам, не го ли разбра?!
... Каква искаш да бъде,
каква е била.
Има ли нещо в теб изобщо,
или си празна, поглъщаща души,
твърда скала?
Дори думите чужди станаха.
Напразно с поглед опитваш да уловиш ме.
Не мога, не искам!!!... И няма.
Всичко изпари се
като дъжд от парещ асфалт.
Тишината, толкова да привлича...
това не е било.
Леглото дори приятно студено стана.
Така е, пада от плещите товар.
Да мисля
без чувства,
без упрек и свян.
За пореден път.
Отново...
Утеха нечия в превъзмогващ процес.
Нин Ка 18.07.2012г.
© Нина Todos los derechos reservados