14 dic 2009, 15:50

* * * 

  Poesía » Otra
512 0 0

Простете, госпожи и господа за просията...

ще се намери ли в душите ви парче хляб

за човека, когото обичам?...

 

 

Всичко си е същото.

И студът по старому прониква в кожата,

вледеняващото ехо пак тъй осезаемо пробожда.

И дъждът е с обичайното си глухо безразличие.

Само малката свещичка този път догаряше по-бавно.

Пламъчето се издига към тавана

на надеждата.

В душата ти – олтар.

На кръста...

слънчев лъч се мъчи да проникне.

© Долорес Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??