27 jul 2008, 20:58

... 

  Poesía
531 0 0

Аз, смъртният глупак,

убиец прокълнат,

мъж презрят,

един голтак,

теб разсичам,

душата ти извличам,

следите прикривам,

за последен път името ти изричам,

в смеха си се увличам,

на теб не приличам,

звукът кънти,

умрял си ти,

няма спасение от моето владение,

подчини се ти,

мой роб бъди,

душата ти ми принадлежи.

© Ива Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??