Аз, смъртният глупак,
убиец прокълнат,
мъж презрят,
един голтак,
теб разсичам,
душата ти извличам,
следите прикривам,
за последен път името ти изричам,
в смеха си се увличам,
на теб не приличам,
звукът кънти,
умрял си ти,
няма спасение от моето владение,
подчини се ти,
мой роб бъди,
душата ти ми принадлежи.
© Ива Петкова Всички права запазени