21 nov 2007, 12:49

* * * 

  Poesía » De amor
454 0 8

Гореща съм.

Желанието ме обхожда като лава.

И тежка от нега

в ръцете ти се приютявам.

Изгубвам се

в топла мекота на устни.

Художник си

и всяка част от мен

е твоето изкуство.

Извайвай ме!

Рисувай ме с очи!

В химн на любовта си 

превърни ме!

В страстен,

огнен танц ме завърти!

А после...

Ако искаш - забрави ме!

 

© Снежана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??